Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zidane satte stopp för Zlatan-värvning

Zlatan Ibrahimovic
Foto: HAHN LIONEL/ABACA / HAHN LIONEL/ABACA STELLA PICTURES
Zinedine Zidane
Foto: A PEREZ MECA/SHUTTERSTOCK / A PEREZ MECA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Mino Raiola erbjöd Zlatan Ibrahimovic till Real Madrid – men Zinedine Zidane sa nej. 

Det menar spanska Diario Gol. 

Nej, det ser inte ut att bli någon återkomst till La Liga för Zlatan Ibrahimovic. Svensken meddelade i veckan på sitt Instagramkonto att han ”kommer tillbaka till Spanien”, men det hela handlade om en spelsajt som ska lanseras på den spanska marknaden. 

Men nu framkommer uppgifter som menar att en La Liga-comback faktiskt hade kunnat blir aktuell. Svensken lämnade FC Barcelona 2010. 

Spanska Diario Gol skriver att agenten Mino Raiola erbjöd 38-åringens tjänster till Real Madrid tidigare i år. Klubbpresidenten Florentino Pérez ska ha varit intresserad av att plocka in svensken till ett krisande Real. Enligt Diario Gol ska Raiola menat att Ibrahimovic kunnat tänka sig en mindre roll, och ska inte ha sett några problem med att spela från bänken. 

 Zidane ska ha stoppat Zlatan

Affären blev som bekant inte av. Real Madrid-tränaren Zinedine Zidane ska ha varit den som definitivt satt stopp för övergången. Fransmannen ska ha menat att klubben inte behövde fler äldre spelare, samtidigt som han ville ge fullt förtroende till Real-veteranen Karim Benzema. 

CBS har uppgett att mycket pekar på en förlängning med Los Angeles Galaxy för Zlatan Ibrahimovic. Svensken har själv öppnat för att karriären kan vara över, samtidigt som han uttryckt ett intresse för att testa på spel i Napoli. 

– Det handlar inte om pengar från Galaxy eller MLS. Vad som händer nästa år vet jag inte, det får vi se. Jag har gjort allt jag kunnat för att laget ska lyfta, sa Zlatan efter uttåget i MLS-kvartsfinalen. 

Kontraktet med MLS-klubben går ut vid årsskiftet. 

Zlatan om bisarra händelsen med Raiola