Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zidane: ”Alltid är det något...”

Zinedine Zidane och Real Madrid har ett tufft spelschema.Foto: SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK
Foto: JUAN HERRERO / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Tre matcher på sju dagar – och mindre än 72 timmars vila mellan matcher.

Det fick Real Madrid att lämna in ett officiellt klagomål till La Liga.

– En dag är det spelschemat, en annan är det domarna. Alltid är det något, säger Zinedine Zidane på en presskonferens enligt El País.

Zinedine Zidane firade sin 48:e födelsedag under tisdagen med att hålla presskonferens inför onsdagens match mot Mallorca.

Då passade han på att ge en känga till spelschemat, där Real Madrid är inne i en intensiv period med tre matcher på sju dagar.

– En dag är det spelschemat, en annan är det domarna, alltid är det något..., säger Zidane.

Zinedine Zidane om Real Madrids spelschema

El País skriver att Real Madrid lämnat in ett klagomål till La Liga på grund av den knappa vilotiden inför de kommande matcherna.

Den 2 juli möter laget nämligen Getafe på hemmaplan klockan 22, för att sedan spela mot Bilbao klockan 14 tre dagar senare.

– Mitt arbete är redan ganska krångligt, säger Zinedine Zidane som ändå påpekar att man får försöka göra det bästa av situationen.

– Alla kan ha sin åsikt men jag gör min grej. Spelschemat är som det är och det vi måste göra är att vila.

Real Madrid har haft problem med skador på ett par nyckelspelare efter att La Liga startade upp igen. Sergio Ramos fick utgå från matchen mot Real Sociedad efter en kollision med Alexander Isak och även Eden Hazard är borta från spel.