Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Vill återvända till Barça – har ringt fem gånger

Foto: IAN LANGSDON / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/XINHUA IMAGO SPORTFOTODIENST

Neymar, 26, gör allt han kan för att få lämna Paris Saint-Germain.

Brassen är ”desperat” och har ringt upp sin förra klubb vid fem tillfällen för att vädja om en återkomst i Barcelona, skriver AS. 

Sommaren 2017 blev Neymar, då 25 år gammal, tidernas dyraste fotbollsspelare då Paris Saint-Germain aktiverade den dåvarande Barça-spelarens utköpsklausul.

Summan?

2,2 miljarder kronor, en transfersumma som fortfarande står sig som tidernas största.

Men trots att den brasilianske superstjärnan, tillsammans med Kylian Mbappé och Edinson Cavani, tokdominerar den franska fotbollen – och på allvar målas upp som en utmanare till Champions League-titeln – uppges Neymar vantrivas i den franska huvudstaden.

Uppgifter: Neymar har ringt till Barcelona

Under det senaste året har Neymars pappa Neymar Sr, som också fungerar som agent för sin son, uttryckt att anfallaren vill tillbaka till Spanien. Real Madrid har pekats ut som en ny klubbadress, men ska man tro tidningen El Mundo vill Neymar tillbaka till Barça.

Enligt tidningen ska Neymars team ha ringt upp Barcelonas president Josep Maria Bartomeu vid fem tillfällen och vädjat om att värva tillbaka Neymar.

Enligt tidningen AS ska Neymar vara besviken över sin tillvaro i Paris och ångerfull när det kommer till flytten från Barcelona.