Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vansinniga attacken: ”1,5 meter lång – med autism”

Foto: JOMA GARCIA/ACTION PLUS/SHUTTERSTOCK / JOMA GARCIA/ACTION PLUS/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: BAGU BLANCO/BPI/SHUTTERSTOCK / BAGU BLANCO/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Lionel Messi dunderkritiseras. 

Forne landslagsmannen Christophe Dugarry anser att Antoine Griezmann borde stå upp mot argentinaren. 

– Varför är han (Griezmann) rädd för en kille som har autism?, säger Dugarry. 

Den franske landslagsstjärnan Antoine Griezmann har haft det tufft i Barcelona. Så sent som i onsdags bänkades han i toppmatchen mot Atletico Madrid. Efteråt erkände Barça-tränaren Quique Setién att det är svårt att hitta en startplats Griezmann. 

Nu går Christophe Dugarry, tidigare landslagsman, till attack mot Leo Messi och menar att Antoine Griezmann borde få mer plats i omklädningsrummet – bland annat genom att stå upp mot Messi. 

Bett om ursäkt

– Varför är han (Griezmann) rädd för en kille som är 1,5 meter lång och har autism? Det han behöver göra är att visa vem som bestämmer. Jag har sagt det hela säsongen att det finns problem med Messi. Han måste slå honom i ansiktet. Det är sant att Messi kan passa honom bollen oftare, men ärligt, jag är inte överraskad över att situationen har blivit så här. Griezmann har förlorat självförtroendet och borde gå och prata med Messi för att lösa problemet, säger Dugarry

Efter de häpnadsväckande kommentarerna fick Christophe Dugarry utstå hård kritik och tog till Twitter för att be om ursäkt: 

”Jag ångrar det jag sa djupt. Jag menade ingenting illa om dem som har autism. Det var aldrig syftet”, skriver han, enligt Goal. 

Barcelona är på en andraplats i ligan, en poäng bakom Real Madrid, som har en match mindre spelad.