Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vändningen: Tackar nu nej till Barcelona?

Lautaro Martinez nobbar Barcelona?Foto: SASCHA STEINBACH / POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: UEFA HANDOUT/SIPA/SHUTTERSTOCK / UEFA HANDOUT/SIPA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Ronald Koeman kan gå miste om sin stjärnvärvningFoto: ALEJANDRO GARCIA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Luis Suárez är inte önskad på Camp NouFoto: NEIL HALL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Inters Lautaro Martinez har kopplats ihop med Barcelona under sommaren. 

Nu rapporterar Daily Mail att argentinaren kan tacka nej till Barcelona och i stället skriva på ett nytt kontrakt med Inter. 

Ronald Koeman tog över Barcelona efter att Quique Setien fått sparken tidigare i somras. Holländaren håller nu på att bygga sitt lag inför nästa säsong – men nog hade han önskat sig en bättre start. 

Frågetecken finns inte minst i anfallsuppsättningen. Lionel Messi vill lämna klubben och Luis Suárez är inte längre önskad på Camp Nou. Samtidigt har Inters 23-årige anfallare Laurtaro Martinez pekats ut som en framtida centralfigur i Barcelonanfallet. Argentinaren hade en utköpsklausul på 100 miljoner pund (motsvarande 1,12 miljarder kronor) som löpte ut i sommras och Koeman ser honom som ersättare till Luis Suárez. 

Erbjuds nytt kontrakt

Inter gör dock det de kan för att behålla sin anfallare. Klubben vill nu erbjuda Martinez ett nytt kontrakt. Samtidigt skriver Daily Mail att Inter gjort klart att tränaren Antonio Conte blir kvar i klubben och gärna ser Martinez i sitt lag även nästa säsong. 

Vidare skriver Daily Mail att turbulensen i Barcelona och osäkerheten kring Messis framtid i klubben ska ha avskräckt 23-åringen från en flytt till Katalonien. 

Lyckas Inter skriva ett nytt avtal med Martinez väntas Barcelona få betala en betydligt högre summa om de vill lösa anfallaren. 

Lautaro Martinez gjorde 21 mål på 49 matcher för Milanoklubben den gångna säsongen.