Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifterna om Mbappé som gör Ramos rasande

Foto: PIUS KOLLER VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/PIUS KOLLER WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Foto: LIEWIG CHRISTIAN / STELLA PICTURES/ABACA

Real Madrid är redo att lägga miljardbud på kylian Mbappé. 

Det har fått Sergio Ramos att se rött. 

Mittbacken anser att han har blivit orättvist behandlad. 

Sergio Ramos är kanske Real Madrids viktigaste spelare. Mittbackskuggen har varit en frontfigur de senaste åren och den här säsongen har han fått bära ”Los Blancos” på sina axlar. 

Men det finns ett dilemma. 

Ramos kontrakt går ut i sommar och han är just nu fri att förhandla med vilken klubb han vill. 

Nu rapporterar franska L'Équipe att Ramos är irriterad över situationen. Enligt tidningen handlar det om att han anser att han har blivit orättvist behandlad gällande kontraktsförhandlingarna. L'Équipe skriver att Real Madrids intresse i Kylian Mbppé är en central del av Ramos frustration. 

Kopplats ihop med United

Sergio Ramos tycker att om Real Madrid har råd att lägga ett miljardbud på Mbappé så bör de samtidigt ha råd att erbjuda honom ett nytt, lukrativt, jättekontrakt. 

Enligt L'Équipe är spanska storklubben redo att punga ut hisnande 1,3 miljarder kronor för att landa Kylian Mbappé. Dessutom uppges veckolönen ligga på strax tre miljoner kronor. 

Sergio Ramos har bland annat vunnit fyra Champions League-titlar med Real Madrid. Han har, under de senaste månaderna, kopplats ihop med en flytt till Manchester United och... PSG.