Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Stjärnan kan lämna för rival

Isco.
Foto: PRESSINPHOTO / PRESSINPHOTO/SIPA USA SIPA USA
Isco.
Foto: JUANJO MARTIN / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Zinedine Zidane.
Foto: SUSANA VERA / REUTERS BILDBYRÅN

Iscos dagar i Real Madrid är räknade.

Mittfältaren har under lång tid ryktats bort till flera Europeiska toppklubbar, men nu ska stjärnan ha gjort sitt val enligt spanska AS: Sevilla.

Sedan Zinedine Zidane återvände till Real Madrids tränarbänk har Isco fått allt mindre speltid i den spanska storklubben. Under årets säsong har det endast blivit tre starter för 28-åringen som fått se sig passerad av Martin Ödegaard i rangordningen. 

Spanjoren har under lång tid ryktats till storklubbar som Liverpool, Manchester United och Juventus. Men nu ska den lilla teknikern gjort sitt val.

Kontraktet löper ut 2022

Enligt spanska AS har Isco bestämt sig för Sevilla. Mittfältaren skulle då återförenas med tränaren Julen Lopetegui som under sin korta tid som Real Madridtränare gav Isco stort förtroende. 

Iscos kontrakt löper ut 2022, men mycket talar för att en flytt sker redan i januari eller till sommarfönstret. Det som talar för en tidigare flytt i vinter ska enligt AS vara att Isco vill slå sig in i den spanska EM-truppen till sommarens slutspel.

Priset ska ligga på omkring 20 miljoner euro, drygt 200 miljoner kronor.

Zinedine Zidane medger att det inte är ett lätt val att peta Isco och Marcelo, två spelare som varit tongivande i Real Madrid under flera år.

– Det gör ont, för jag vet att de vill spela, särskilt när det gäller just Isco och Marcelo efter allt de gjort för klubben och det vi har upplevt tillsammans, säger Zidane till El Mundo.