Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Ramos i bråk – vill lämna

Sergio Ramos uppges vilja lämna Real Madrid.Foto: "REAL MADRID V LIVERPOOL FC" / VI IMAGES / PIM RAS/IBL VI IMAGES
Ramos.Foto: DOMENIC AQUILINA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
PSG-bossen Nasser Al-Khelaifi. PSG är en av klubbarna som uppges vara intresserade av att värva Ramos.Foto: CHRISTOPHE PETIT TESSON / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Sergio Ramos har länge varit en galjonsfigur för Real Madrid.

Men nu kan hans tid på Bernabeu vara på väg att ta slut. 

Real Madrid-kaptenen Sergio Ramos har haft en väldigt turbulent vinter. Hans lag har stött på motgångar i både liga- och cupspel, och efter uttåget mot Ajax i Champions League påstods han ha hamnat i ett storbråk med klubbordföranden Florentino Perez.

Nu skriver Marca att Ramos börjat nära allvarliga funderingar på att lämna klubben i sommar. Tidigare har veteranen alltid viftat bort erbjudanden från andra klubbar – men nu kan eventuella intressenter ha större förhoppningar på att lyckas.

Ramos kan lämna Real

”Allt har förändrats och mittbacken har börjat tänka att han vill ha något nytt”, skriver Marca. 

Enligt Marca är både Manchester United och PSG sugna på att köpa Ramos om möjligheten finns. AS skriver att Liverpool, Juventus, och klubbar i Kina också kan vara aktuella.

Efter uppgifterna om Perez-bråket skrev Ramos ett långt inlägg på Instagram där han adresserade ryktena. 

”Den senaste tiden har varit en katastrof och jag tänker inte gömma mig”, skrev Ramos då. 

”Diskussioner i omklädningsrummet diskuteras och löses i omklädningsrummet. Det finns inget problem och alla kämpar för samma sak: Real Madrid.”