Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Messi kan gå till PSG

Foto: PRESSINPHOTO/SHUTTERSTOCK / PRESSINPHOTO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: YOAN VALAT / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Lionel Messi lämnar Barcelona gratis i sommar. 

Nu skriver ESPN att PSG är en av klubbarna som är med och gör upp om den argentinska stjärnan. 

Redan i augusti meddelade Lionel Messi att han hade för avsikt att lämna FC Barcelona. Argentinaren hoppades kunna utnyttja en klausul i kontraktet som gjorde att han kunde lämna redan då, men efter en utdragen tvist med klubben stod det klart att Messi tvingas stanna i Barça tills kontraktet går ut i juni 2021. 

Tidigare har Manchester City uppgetts som det hetaste alternativet för post-Barcelona-Messi, men nu skriver ESPN att PSG kraftsamlar i ett försök att värva 33-åringen. 

Nyheten kommer kort efter att PSG-stjärnan Neymar, tidigare i Barcelona, sagt att han drömmer om att spela tillsammans med Messi igen. 

Enligt ESPN kan Messis lönekrav bli ett problem för Paris-klubben, som redan tidigare utretts av Uefa för att brutit mot regelverket kring Financial Fair Play. Messi tjänar just nu över 600 miljoner kronor om året i Barcelona.