Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Manchester City spanar in Isak

Foto: ION ALCOBA BEITIA/SHUTTERSTOCK / ION ALCOBA BEITIA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: MARTIN RICKETT / POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Alexander Isak är Sveriges blott andra hattrickskytt i La Ligas historia och har gjort nio mål på de sex senaste matcherna. 

Hans form imponerar så mycket att Pep Guardiola är intresserad att hämta svensken till Manchester City, enligt Daily Mirror.

Manchester City är inne i en sanslös vinstsvit på 20 matcher i rad. Nu vill Pep Guardiola spetsa till anfallet ännu mer inför nästa säsong och värva den stekhete svensken Alexander Isak, enligt Daily Mirror.

Isak köptes av Real Sociedad från Dortmund för cirka 70 miljoner kronor, efter en lyckad lånesejour i Willem II i nederländska ligan. Om Manchester City vill värva Isak till sommaren behöver de lägga tio gånger mer nu, enligt Daily mirror. Dock sitter Dortmund på en återköpsklausul på 300 miljoner som de kan aktivera, men Isak är själv inte intresserad av att återvända till den tyska klubben.

Landslagsmannen har gjort nio mål på de sex senaste matcherna i ligan och 12 mål totalt.