Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: Jagas av flera lag i England

Foto: EURASIA SPORT IMAGES/SHUTTERSTOCK / EURASIA SPORT IMAGES/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: MARCELO DEL POZO / REUTERS BILDBYRÅN

Sergio Ramos, 34, fortsätter att vara ett hett byte på transfermarknaden.  

Enligt uppgifter till sajten 90min ska Premier League-klubbar ha visat intresse. 

Efter 15 år i Real Madrid så går Sergio Ramos kontrakt ut med Real Madrid efter sommaren. Det kan bli en förlängning med ”Los Blancos” men som tidigare rapporterat så har flera toppklubbar anmält sitt intresse för mittbacken som fortfarande ses som en av världens bästa. 

Bland intresserade klubbar finns Inter Miami i amerikanska fotbollsligan MLS. Även franska storklubben Paris Saint-Germain ska vara villiga att erbjuda Ramos ett treårskontrakt värt närmare fyra miljoner kronor i veckan. Som om inte spanjoren skulle vara nog uppvaktad så ansluter nu ett gäng Premier League-klubbar bland intressenterna. 

Toppklubbarna har anmält intresse 

Det är sajten sajten 90min som menar att toppklubbarna Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Arsenal och Tottenham Hotspur alla har kontaktat Ramos representanter. Enligt uppgifterna är sannolikheten att det blir en flytt till England inte särkilt stor – men försvararen överväger i varje fall alla alternativ när en kurs för framtiden ska sättas. 

Sergio Ramos finns just nu på skadelistan i Real Madrid efter att ha utgått när Spanien körde över Tyskland med 6-0 och beräknas bli borta i tre veckor.