Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Uppgifter: Dumpas i en bytesaffär

Fransmannen Antoine Griezmann kan ha gjort sitt på Camp Nou.
Foto: PRESSINPHOTO / PRESSINPHOTO/SIPA USA SIPA USA
Saul Niguez.
Foto: MINDAUGAS KULBIS / AP TT NYHETSBYRÅN

FC Barcelona och Atletico Madrid för ”ingående samtal”.

Det gäller en bytesaffär mellan Saul Niguez och Antoine Griezmann. 

Det skriver den trovärdige journalisten Fabrizio Romano på Twitter

EM är över och OS står för dörren. En mellanperiod i idrottsvärlden, men aktiviteten på transfermarknaden tar ingen ledighet. 

Tidigare under onsdagen så kom uppgifter om att Lionel Messi och FC Barcelona är överens om en förlängning, men att Messi halverar sin lön. 

Nu ser det ut som att Messi tappar en lagkamrat inför den kommande säsongen. Antoine Griezmann ser ut att landa i sin gamla klubb Atletico Madrid. Enligt Fabrizio Romano så för Barcelona och Atletico Madrid ingående samtal om att göra en bytesaffär med Griezmann och Saul Niguez, 25.  

Båda spelarna har gett grönt ljus för en affär och nu börjar det hända grejer.

Ytterligare en spelare med i affären

Barcelona vill inte göra en ren bytesaffär utan vill ha pengar inblandade. Nu har de båda klubbarna börjat förhandla om priset. Skulle den här affären inte gå i lås så finns intresse för Saul från både Chelsea och Liverpool. 

Saul har spelat 337 matcher för Atletico Madrids A-lag och har varit av de största stjärnorna i den spanska huvudstadsklubben. Den gångna säsongen har han emellertid haft svårt att få speltid. Förra säsongen blev de 33 matcher, två mål och en assist för den centrala mittfältaren. 

Enligt den katalanska radiokanalen Catalunya Radio så är Atletico Madrid även villiga att släppa en spelare till som en del i Girezmann-affären. Det handlar om brassen Renan Lodi eller spanjoren Mario Hermoso.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1415359418246615042