Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tunga kritiken mot Hazard – kallas ”fet”

Foto: PRESSINPHOTO / PRESSINPHOTO/SIPA USA SIPA USA
Foto: PRESSINPHOTO / PRESSINPHOTO/SIPA USA SIPA USA

Eden Hazard anlände till Real Madrid med skyhöga förväntningar. 

Men stjärnan har inte fått det att stämma under sin tid i Spanien. Nu kritiseras han kraftigt av Damien Duff. 

– Jag är orolig för honom, säger den tidigare Chelsea-spelaren enligt Spanska As

Efter stor succé i Chelsea såldes Eden Hazard till Real Madrid för rekordsumman 160 miljoner euro (cirka 1,6 miljarder kronor) under 2019. Men belgarens succé i Spanien har uteblivit. Under den pågående säsongen har Hazard spelat tio La Liga-matcher, vilket ”enbart” har resulterat i två mål. 

Sen belgaren anlände till ”Los Blancos” har han haft återkommande skadebekymmer och missat en mängd matcher sedan han anlände till klubben. Under tisdagens Champions League-match mot Chelsea stod han för ett inhopp, men gjorde inget större avtryck i matchen som slutade 1-1. 

Nu uttalar sig den tidigare Chelsea-spelaren Damien Duff – och delar ut kraftig kritik mot stjärnan. 

”Han var överviktig”

– Han är 30 år och förlitar sig på sin skärpa, och att han är bra på att dribbla. Men vi vet alla att efter man fyllt 30 så blir det en nedförsbacke. Han har aldrig varit professionell och inte haft samma attityd som Messi och Ronaldo, säger Duff enligt Spanska As och fortsätter:

– Han kom till sin första försäsong med Real Madrid som en ”Galactico”, en spelare för 160 miljoner euro, men han var överviktig. Fet... Man kan kalla det vad man vill. Han hade precis varit på semester då. Jag hatar att säga det om spelare, men det kommer nämnas ändå. 

Zinedine Zidane har tidigare försvarat sin stjärna, och menar att formen kommer att stiga för belgaren. 

– Han har haft en lång skadefrånvaro som han inte har haft tidigare så det är naturligt att han känner sig lite obekväm, har Zidane tidigare sagt till Marca.

Real Madrid möter Chelsea borta i Champions League-returen på onsdag, men dessförinnan väntar spela mot Osasuna i La Liga i helgen.