Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Supertalangens show: Låg bakom vändningen

Foto: PRESSINPHOTO / PRESSINPHOTO/SIPA USA SIPA USA
Foto: PRESSINPHOTO VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/PRESSINPHOTO WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Barcelona besegrade Valencia med 3-1. 

Segern kan de tacka Ansu Fati för. 

18-åringen låg bakom det mesta när Barça vände och vann på Camp Nou.  

Det var två formsvaga lag som ställdes mot varandra på Camp Nou. Valencia tog en tidig ledning när José Luis Gayà bombade dit 1-0 från drygt 25 meter. 

Men bortalagets glädje blev kortvarig. 

Sju minuter spelare fick Ansu Fati bollen strax utanför straffområdet och borrade dit bollen i bortre gaveln till 1-1. Fati har haft ett par tuffa månader bakom sig till följd av en korsbandsskada. Men nu har 18-åringen, som numera bär tröja nummer tio i Barcelona, börjat hitta tillbaka till den gamla storformen. 

Agüero gjorde tävlingsdebut

Fati var även inblandad i 2-1-målet. Memphis Depay hittade fram till Fati som fälldes i straffområdet, och domaren pekade på straffpunkten. Depay var sedan kylig och pangade dit 2-1 i krysset. 

I den andra halvleken satte Philippe Coutinho 3-1 och säkrade tre poäng för hemmalaget. Bortsett från segern så fick Barcelona och tränaren Ronald Koeman tillbaka anfallaren Sergio Agüero. Argentinaren drabbades av en skada i augusti och debuten sköts upp – men nu var det dags för den första matchen i nya klubben. 

– Jag har väntat på det här länge. Jag har lidit och att äntligen få göra mål och vinna, det är otroligt. Det är en väldigt viktig seger för oss och jag är glad, säger Coutinho till Barcelonas Twitterkonto.  

TV: Lukakus uppmaning