Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Superstjärnan bajsade på sig under matchen

Ramos tvingades lämna planen - med basala behov. Foto: ICON SPORT / ICON SPORT BILDBYRÅN
Real Madrid vann till slut med 2-1. Foto: JAVIER ETXEZARRETA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: RODRIGO JIMENEZ / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Real Madrid hade bara 1-1 borta mot Eibar. Då lämnade Sergio Ramos planen. Anledningen? Magen var inte i balans. 

– Han bajsade på sig, säger tränaren Zinedine Zidane enligt AS. 

Real Madrid mötte Eibar på bortaplan i den spanska ligan. Laget fick en tuff start då mittbacken Raphael Varane tvingades utgå skadad i den 28:e matchminuten och Nacho fick ersätta. 

Kort därefter kom dock Cristiano Ronaldos ledningsmål, framspelad av kroatiske stjärnan Luka Modric. 1-0 stod sig till halvtidsvilan. 

Ivan Ramis chockade Real Madrid genom att kort efter halvtid sätta kvitteringen. Och det var alltså vid ställningen 1-1 som Sergio Ramos inte kunde hantera situationen längre.   

I den 73:e minuten var det dags för Ramos att storma ut från planen vilket ingen riktigt förstod varför när det hände. Men nu kommer Zinedine Zidane med förklaringen. 

– Ramos bajsade på sig lite. Han gick på toa en stund, sa Zidane enligt AS.  

Tio man men Real Madrid vann

Det hela gick obemärkt förbi för de flesta men Ramos toalettbesök innebar att Real Madrid tvingades spela med tio man i fem minuter. 

Men Real Madrid kunde reda ut tiden utan Ramos på banan och Ronaldo satte senare sitt andra mål i matchen. Slutresultatet kunde därför skrivas till 2-1 till Real Madrid. 

Segern innebär att huvudstadsklubben närmar sig stadsrivalen Atletico Madrid i tabellen. Real Madrid, på tredje plats, har fyra poäng upp till Atletico som ligger tvåa. 

Men Atletico har en match mindre spelad och möter i morgon Celta Vigo på hemmaplan. Det är en match där laget har en bra möjlighet till tre poäng för att på nytt dryga ut avståndet i tabellen till sju poäng. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!