Ramos tvingades lämna planen - med basala behov. Foto: ICON SPORT / ICON SPORT BILDBYRÅNRamos tvingades lämna planen - med basala behov. Foto: ICON SPORT / ICON SPORT BILDBYRÅN
Ramos tvingades lämna planen - med basala behov.  Foto: ICON SPORT / ICON SPORT BILDBYRÅN
Real Madrid vann till slut med 2-1. Foto: JAVIER ETXEZARRETA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNReal Madrid vann till slut med 2-1. Foto: JAVIER ETXEZARRETA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Real Madrid vann till slut med 2-1.  Foto: JAVIER ETXEZARRETA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: RODRIGO JIMENEZ / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNFoto: RODRIGO JIMENEZ / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
 Foto: RODRIGO JIMENEZ / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Superstjärnan bajsade på sig under matchen

Publicerad

Real Madrid hade bara 1-1 borta mot Eibar. Då lämnade Sergio Ramos planen. Anledningen? Magen var inte i balans. 

– Han bajsade på sig, säger tränaren Zinedine Zidane enligt AS. 

Real Madrid mötte Eibar på bortaplan i den spanska ligan. Laget fick en tuff start då mittbacken Raphael Varane tvingades utgå skadad i den 28:e matchminuten och Nacho fick ersätta. 

Kort därefter kom dock Cristiano Ronaldos ledningsmål, framspelad av kroatiske stjärnan Luka Modric. 1-0 stod sig till halvtidsvilan. 

Ivan Ramis chockade Real Madrid genom att kort efter halvtid sätta kvitteringen. Och det var alltså vid ställningen 1-1 som Sergio Ramos inte kunde hantera situationen längre.   

I den 73:e minuten var det dags för Ramos att storma ut från planen vilket ingen riktigt förstod varför när det hände. Men nu kommer Zinedine Zidane med förklaringen. 

– Ramos bajsade på sig lite. Han gick på toa en stund, sa Zidane enligt AS.  

Tio man men Real Madrid vann

Det hela gick obemärkt förbi för de flesta men Ramos toalettbesök innebar att Real Madrid tvingades spela med tio man i fem minuter. 

Men Real Madrid kunde reda ut tiden utan Ramos på banan och Ronaldo satte senare sitt andra mål i matchen. Slutresultatet kunde därför skrivas till 2-1 till Real Madrid. 

Segern innebär att huvudstadsklubben närmar sig stadsrivalen Atletico Madrid i tabellen. Real Madrid, på tredje plats, har fyra poäng upp till Atletico som ligger tvåa. 

Men Atletico har en match mindre spelad och möter i morgon Celta Vigo på hemmaplan. Det är en match där laget har en bra möjlighet till tre poäng för att på nytt dryga ut avståndet i tabellen till sju poäng. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag