Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Storklubbarna gör upp om Barcelona-stjärnan

Fotbollsklubben Barcelona håller sina spelare ungdomsakademin i form under coronakrisen. Bilder från Sky Sports.
Foto: SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK

Nelson Semedos tid i Barcelona kan vara över. 

Mundo Deportivo uppger att den portugisiske backen är aktuell för att flytta till en rad storklubbar, bland annat Manchester City och Inter. 

Redan förra sommaren ryktades det om att Nelson Semedo var på väg att lämna Barça.  Klubben ska vara nöjd med portugisens insatser, men han själv har under en längre tid velat ha mer speltid. 

Och enligt Mundo Deportivo kan en flytt bli verklighet i sommar. Tidningen skriver att fem storklubbar är intresserade av 26-åringen: Manchester City, PSG, Bayern München, Juventus och Inter. 

Nelson Semedo kan lämna för Inter

Kanske är det de sistnämnda som ligger bäst till i nuläget, då Barcelona jobbar på att kunna värva anfallsstjärnan Lautaro Martinez. Semedo skulle kunna ingå i en del av en sådan affär. 

ESPN har tidigare rapporterat att Barcelona gör sig redo att skeppa i väg rejält med spelare under sommaren. Endast tre spelare uppges sitta säkert. 

 

7 MAJ. Här anländer Barcelona-spelare för hälsokontroller och för att testas för coronaviruset. Testerna är en del i första steget mot en återstart av ligan.