Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Storbråk i heta La Liga-mötet

Foto: Viasat
Foto: Viasat
Foto: Viasat

Ingen John Guidetti - men mängder av känslor när Espanyol slog Celta Vigo med 2-1. 

Med kvarten kvar exploderade matchen och flera kort delades ut efter ett stort gruff. 

Det var på förhand snack om att John Guidetti skulle kunna göra comeback efter skada i måndagens match mot Espanyol. Men svensken lämnades utanför matchtruppen och fick i stället följa dramat från distans. 

Och till en början fick han se sina lagkamrater hamna i brygga. 

Gerard Moreno öppnade målskyttet efter nio minuter innan Pablo Piatti utökade till 2-0 halvvägs genom den första halvleken. 

Storbråk mellan Celta Vigo och Espanyol

Den andra halvleken präglades av ett mycket surare Celta Vigo, något som gav både positiv och negativ utdelning. De åt sig in allt mer i matchen och fick också sin reducering när Pione Sisto skruvade in 1-2 från straffområdeskanten. 

Men stundtals hade de svårt att tygla sina känslor. Något som blev väldigt tydligt med kvarten kvar. På ett inlägg så valde Maximiliano Gomez att tackla sin back i stället för att gå på boll vilket urartade i ett bråk i Espanyols straffområde. Espanyolbacken började tuppfäktas med Gomez som gick i backen och vred sig i plågor - bara för att själv varnas. 

Celta Vigospelarna blev rasande och skällde på domaren, vilket resulterade i att öven Gustavo Cabral varnades. Espanyolspelarna klarade sig helt utan varning. 

"Gomez filmar enormt"

Viasats kommentator Per Forsberg tyckte att domaren gjorde rätt. 

– Gomez filmar där, det är helt helt korrekt. Gomez filmar enormt och gör det fult i början av sekvensen, så domaren gör helt rätt där, säger han. 

Espanyol vann matchen med 2-1.