Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Stjärnorna irriterade på Dembélés matvanor(!)

Foto: NURPHOTO - S / MIQUEL LLOP/NURPHOTO/SIPA USA/IB SIPA USA
Foto: NURPHOTO - S / URBANANDSPORT / NURPHOTO/NURPHOT SIPA USA

Han var jättelöftet som skulle ersätta flyktade storstjärnan Neymar.

Men Ousmane Dembélés start i Barcelona har inte riktigt gått som förväntat.

Enligt radiokanalen Cadena SER är flera av hans lagkamrater nu irriterade på ynglingens dåliga vanor med snabbmat och festande.

20-årige Ousmane Dembélé värvades för den nätta summan av en miljard svenska kronor när han anslöt till Barcelona från Borussia Dortmund i somras.

Ynglingen köptes för att ersätta flyktade storstjärnan Neymar som i stället flög sin kos till Paris Saint-Germain.

Men starten i sin nya klubb har inte varit helt friktionsfri.

Enligt den spanska radiokanalen Cadena SER finns det nu en förklaring till det. En förklaring som fått flera av hans lagkamrater att irritera sig rejält på den unge fransmannen.

Snabbmat och fest

Enligt kanalen har flera av hanslagkamrater tröttnat på att Dembélés leverne uteslutande består av snabbmat och festande på Barcelonas nattklubbar.

Dembélé har haft stora skadebekymmer under säsongen och lagkamraterna menar att hans leverne inte gör att han återhämtar sig som han ska.

AS skriver också att Dembélés föräldrar nyligen gått igenom en skilsmässa och att han har svårigheter att kommunicera med sina lagkamrater, vilket också sägs vara en bakomliggande orsak till fransmannens struliga start.

Ousmane Dembélé har endast spelat 395 minuter för Barcelona under säsongen.