Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnans nya mardröm – bröt foten under karantän

Foto: JUAN MEDINA / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: PRESSINPHOTO / ICON SPORT BILDBYRÅN

Luka Jovics mardrömssäsong fortsätter.

När Real Madrid återupptog träningen upptäckte klubbens läkare att han brutit foten under sin tid i karantän.

Nu är det mycket osäkert om serben hinner bli spelklar till La Ligas planerade omstart i mitten av juni, skriver Marca

22-årige Luka Jovic vill nog helst bara glömma sin första säsong i Madrid.

Anfallaren, som kostade 635 miljoner kronor att värva från Eintracht Frankfurt ett år sedan, har haft svårt att imponera, bara lyckats göra två mål och har hamnat i Zinedine Zidanes frysbox. 

Jovics situation blev inte heller bättre när han i början av coronapandemin lämnade Spanien för att resa hem till Serbien där han medvetet bröt mot landets strikta regler för karantän. Jovic förklarade sig med att han inte kände till reglerna, men ett dokument han själv skrev under på flygplatsen bevisade att han ljög

Luka Jovic bröt foten i karantän 

Trots det kunde 22-åringen återvända till Madrid tidigare i veckan för att vara med när Real Madrid återupptog träningen på torsdagen. 

I samband med träningen läkarundersöktes och coronatestades spelarna. Jovic bar inte på viruset, men däremot upptäckte läkarna att han brutit ett ben i ena foten under sin tid i karantän. 

Enligt Marca skadade anfallaren sig när han tränade på egen hand i sitt hem i Madrid. 

Han väntas missa ”ett antal” veckors träning och får därför svårt att hinna tillbaka till den planerade omstarten av La Liga i mitten av juni. 

La Liga hann spela 27 omgångar innan coronaviruset tvingade fram en paus. Luka Jovics Real Madrid ligger tvåa i ligan, två poäng bakom ärkerivalen Barcelona.