Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan till attack mot egna klubben

Geoffrey Kondogbia är inte nöjd med hur hans klubb sköts.Foto: PRESSINPHOTO/SHUTTERSTOCK / PRESSINPHOTO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: PRESSINPHOTO/SHUTTERSTOCK / PRESSINPHOTO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Stormiga vindar blåser i Valencia.

På Instagram har den centrale mittfältaren Geoffrey Kondogbia gått ut och sågat klubbens president Anil Murthy.

Efter att ha förstört ett ambitiöst projekt har du varit tvungen att lura din tränare och sedan mig”, skriver Kondogbia på Instagram.

Valencia har inlett La Liga med att ta sju poäng på fem matcher och allt är inte frid och fröjd i laget från den östspanska storstaden.

Förra året tvingades den omtyckte tränaren Marcelino García Toral lämna klubben och på Instagram får nu presidenten Anil Murthy frän kritik från Geoffrey Kondogbia som inte tycker att den nye tränaren Javi Gracia fått någon hjälp från klubbledningen.

”Efter att ha förstört ett ambitiöst projekt har du varit tvungen att lura din tränare och sedan mig. Tack Anil Murthy”, skriver Kondogbia och avslutar med tre emojis som klappar händerna.

Kondogbia straffas av Valencia

Enligt AS syftar Kondogbia bland annat på att klubben lovat nya värvningar för att han själv skulle stanna i klubben – värvningar som uteblivit. Därefter försökte klubben bli av med honom under transferfönstrets sista dagar och erbjöd honom till flera andra klubbar.

Efter Kondogbias Instagram-inlägg rapporterade Marca att han saknades på klubbens träning under fredagen.

”Den officiella versionen är att han har ont i hälen och får behandling”, skriver Marca.

Geoffrey Kondogbia har representerat Frankrikes landslag vid fem tillfällen och är en av Valencias viktigaste spelare i jakten på Europaplatser. Marca skriver att han nu kommer straffas av klubben på något sätt. Troligtvis genom böter eftersom Javi Gracia behöver honom på planen.

”Under de kommande dagarna kommer en utredning göras för att bestämma hans straff”, skriver tidningen.