Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan skadad – efter smäll mot Isak

Foto: PRESSINPHOTO / SIPAUSA TT NYHETSBYRÅN
Foto: CORDON PRESS / CORDON PRESS/SIPA USA SIPA USA

Sergio Ramos tvingades lämna planen skadad. 

Detta efter en kollision med Alexander Isak. 

- Just nu har han ont, säger Zinedine Zidane efter Real Madrid besegrat Real Sociedad med 2-1. 

Alexander Isak, 20, fick starta när Real Madrid gästade Real Sociedad. När lagen möttes senast gjorde svensken två mål, men under söndagskvällen hade Isak det svårare. 

I stället var det Real Madrid som var det bättre laget. Efter 50 minuter spelade satte Sergio Ramos 1-0 från straffpunkten, men inte långt därefter tvingades Real Madrid-backen att utgå skadad. Detta efter en otäck knä-mot-knä-kollision med svenske Alexander Isak. 

- Just nu har han ont. Men jag tror det bara är en smäll. Låt oss hoppas att det bara är en smäll, sa Madridlagets tränare Zinedine Zidane efter matchen. 

Går upp i serieledning

Isak klarade sig dock oskadd, men byttes ut i den 80:e minuten efter att ha avlossat ett avslut under matchens gång. 

Matchen slutade 2-1 till Real Madrid. Karim Benzema utökade ledningen med 20 minuter kvar. Hoppet tändes något för hemmalaget när Mikel Merino reducerade efter 86 minuter. 

Men Real Madrid klarade sig från en kvittering och går därmed upp i serieledning med lika många poäng som FC Barcelona i La Liga.