Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Slår tillbaka efter ryktet om Real: ”Ingen sanning”

Foto: LEON KUEGELER / BILDBYRÅN REUTERS
Foto: JAR DAVID/ALTERPHOTOS/ABACA / STELLA PICTURES/JAR DAVID/ALTERPHOTOS/ABACA

Achraf Hakimi, 21, uppges ha kommit överens med Real Madrid om en förlängning.

Nu slår högerbackens agent tillbaka.

– Det finns ingen sanning i det överhuvudtaget, säger Alejandro Camaño till Goal.

Den talangfulle ytterbacken hade svårt att ta en tröja i Real Madrid och lånades därför ut till Borussia Dortmund sommaren 2018.

Där har det blivit succé.

Achraf Hakimi har under säsongen spelat 25 matcher i Bundesliga och noterats för tre mål och tio assist. I Champions League har den spanskfödde marockanen stått för fyra mål under säsongen.

Räkna med att samtliga parter är nöjd med den utvecklingen. Under lördagen gick Marca ut med nyheten att Real Madrid är så pass nöjd med vad de sett under låneperioden att de har förlängt högerbackens kontrakt med ett år.

Agenten slår tillbaka: ”Ingen sanning”

Alltså över säsongen 2022/2023.

Helt felaktiga uppgifter, enligt Achraf Hakimis agent Alejandro Camaño, som nu gått ut och dementerat det hela.

– Det finns ingen sanning i den nyheten överhuvudtaget. Kontraktet med Real Madrid ser likadant ut som det gjorde när vi förhandlade fram det 2017. Det sträcker sig till 2022, säger Camaño till Goal, enligt reporten Ronan Murphy. 

Han förklarar att de kommer att samtala om Achraf Hakimis framtid när coronakrisen har lagt sig.

– Vi måste vänta. Efter den här sorgen kommer vi sätta oss ner tillsammans med Real Madrid och Borussia Dortmund.

Enligt uppgifter i Spanien ska Achraf Hakimi vara orolig över sina chanser till speltid i Real Madrid, där Zinedine Zidane har Dani Carvajal och Alvaro Odriozola, som båda uppges ligga steget före marockanen.

Samtidigt ska Zidane vara öppen för att sälja Odriozola när han återvänder från sin utlåning till Bayern München i slutet av rådande säsong.