Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Skrällen: PL-klubben har lagt bud på Piqué

Gerard Piqué och Barcelona hade en tuff match mot Bayern München.Foto: TIAGO PETINGA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Gerard Piqué kan vara på väg bort från Barcelona.

Precis som Lionel Messi uppges mittbacken nu vara aktuell för Premier League.

”Erbjudandet ligger redan på bordet”, skriver sajten libero.pe.

Gerard Piqué och hans Barcelona fick en misslyckad avslutning på säsongen 2019/2020. Först fick de se Real Madrid passera och ta hem ligatiteln och därefter blev det förlust med 8-2 i Champions Leagues kvartsfinal mot Bayern München.

Piqué har tillhört Barcelona sedan sommaren 2008 och tagit flera stora titlar med klubben men nu kan han ha gjort sitt på Camp Nou. Sajten libero.pe skriver nämligen att Premier League-nykomlingen Fulham lagt ett bud på honom.

Gerard Piqué kan lämna Barcelona

”Försvararen skulle kunna lämna Spanien efter ett inte helt obetydligt bud”, skriver sajten.

Budet ska ha kommit efter att Piqué uttalat sig om att han vill se förändringar i Barcelonas organisation för att han ska stanna.

”Fulham hörde de senaste uttalandena och gjorde snabbt klart för honom att de ville värva honom. Erbjudandet ligger redan på bordet och hur det går kommer bero på om Barcelona är villiga att förhandla”, fortsätter libero.pe.

Gerard Piqués kontrakt med Barcelona går ut sommaren 2022. Han spelade totalt 45 matcher säsongen 2019/2020 och gjorde ett mål.