Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sexvideon ger två års fängelse för stjärnorna

Sergi Enrich får två års fängelse tillsammans med Antonio Luna.
Foto: XISCO NAVARRO/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOC / XISCO NAVARRO/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOC
Antonio Luna i kamp om bollen med Daniel Carvajal.
Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/ALTERPHOTOS/IBL IMAGO SPORTFOTODIENST GMBH

Sergi Enrich och Antonio Luna straffas.

Den spanska fotbollsduon döms till två års fängelse och 100 000 euro i böter för en sexvideo.

”Domstolen anser att båda är huvudansvariga för inspelningen av videon”, skriver Marca.

SD Eibar ligger på 15:e plats i La Liga och slåss om ett nytt kontrakt nästa säsong. I anfallet har Sergi Enrich, 30, spelat elva matcher och gjort ett mål. Men nu ser hans matcher i La Liga snart ut att vara räknade.

Tillsammans med Antonio Luna, 29, vänsterback i Girona i andradivisionen, har han dömts till två års fängelse och böter på 100 000 euro – drygt en miljon kronor.

Anledningen är en sexvideo som har spridits.

”Domstolen anser att båda är huvudansvariga för inspelningen av videon, trots att de inte har samtycke från kvinnan som är med i videon”, skriver Marca.

Döms till fängelse för sexvideo

De två fotbollsspelarna gjorde sig också skyldiga till att ha spridit videon efter att den spelades in och de riskerade fem års fängelse.

”Dock har de visat ånger under rättegången som hölls i oktober och de betalade 110 000 euro i skadestånd till offret. Det gjorde att de fem åren reducerades till två. Det återstår att se om de båda beslutar sig för att avsluta ärendet eller överklaga för att sänka domen”, skriver Marca.

Sergi Enrich och Antonio Luna pekade ut en tredje fotbollsspelare som ansvarig för att ha spridit videon. Han frikändes dock i rättegången.

https://www.instagram.com/p/CESQTmnCzOE/