Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ryktas till Arsenal – hyllas nu av ikonen

Foto: RICARDO LARREINA/SHUTTERSTOCK / RICARDO LARREINA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK / JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Alexander Isak har under den senaste tiden vart lite av ryktenas man.

Det senaste ryktet i ordningen placerar den 22-årige svensken i Arsenal, något som den ikoniske mittbacken Rio Ferdinand nu hyllar.

Tidigare under veckan rapporterade spanska El Nacional att Alexander Isak ska vara nära att bli klar för Arsenal, som ersättare till petade Pierre-Emerick Aubameyang och Alexandre Lacazettes vars kontrakt går ut efter säsongen.

Nu hyllar Manchester United-legendaren Rio Ferdinand svensken, samtidigt som han menar att Isak vore en ypperlig värvning för ”Gunners”.

”Skulle vara en bra värvning”

Isak har gjort succé sedan han kom till Real Sociedad, och har även hunnit med att göra nio mål på 32 matcher för det svenska landslaget. Något som fått Rio Ferdinand att förespråka en övergång till Arsenal och Premier League.

 – Han skulle vara en bra värvning. Ytterligare en ung och talangfull spelare. Jag tycker han gjorde det väldigt bra i EM med Sverige. Han har väldig talang, menar Ferdinand.

Jannes hyllningstal till Isak