Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ronaldo: ”Mina barn är väldigt bortskämda”

Cristiano Ronaldo är pappa till fyra barn.
Foto: WALTER BIERI / AP TT / NTB SCANPIX

Stjärnan är uppväxt under sparsamma förhållanden - tvärtemot vad hans barn är.

Nu hävdar han att hans barn är bortskämda. 

- De tror att allt är enkelt i dag, säger Juventusstjärnan till TVI. 

Portugisen växte upp i Madeira, Portugal, och har tidigare beskrivet sin uppväxt som tuff. Hans familj hade inte mycket pengar och Ronaldo ägnade all sin tid åt fotbollen - vilket har lett till ett liv i lyx i dag. 

Nu berättar stjärnan att han tagit med sin son Cristiano Jr. till Portugal för att visa honom hur han växte upp. Sonen var överraskad över den levnadsstandard som Ronaldo under sina unga år hade levt i. 

”Talang räcker inte”

- Men son tittade på mig och sa: ”Pappa, bodde du verkligen här?”. Han kunde inte tro det. De tror att allt är så enkelt i dag. Kvalitén på livet, husen och bilarna. Hur vi klädde oss. De tror att allt kommer från himmelen, säger han till den portugisiska tv-stationen TVI, och fortsätter: 

- Det är vad jag försöker ingjuta i Cristiano Jr men även när jag besöker skolor. Att ha talang räcker inte i dag. Jag försöker berätta för barnen att med hårt jobb och dedikation kan då uppnå allt du vill. 

Cristiano Ronaldos Juventus förlorade nyligen mot Napoli i den italienska cupfinalen efter ett straffavgörande.