Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Reals stjärnvärvning: ”Fansen var hårda”

Foto: A PEREZ MECA/SHUTTERSTOCK / A PEREZ MECA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Luka Jovic har gjort sitt första mål i Real Madrid-tröjan. 

Nu berättar stjärnvärvningen om den första tuffa tiden i klubben. 

– Fansen har varit hårda mot mig, säger han enligt AS.

Real Madrid plockade in Luka Jovic från Eintracht Frankfurt i somras. Men anfallaren, som uppges ha kostat mellan 600-700 miljoner kronor, har inte riktigt imponerat sedan ankomsten till Bernabéu. 

Serben har kämpat med speltid, och uppgifter i Spanien har till och med menat att tränaren Zinedine Zidane övervägt att redan nu låna ut honom. 

Men i torsdagens ligamöte med Leganés, som Real Madrid vann med 5-0, kom till slut Jovics första mål. För AS berättar 21-åringen om pressen under den inledande tiden i klubben. 

Jovic: ”Fansen var hårda”

– Det var inte lätt, det har varit stora förväntningar på mig. Det var mycket press, men jag vet om mina kvaliteter och visste att det bara var en tidsfråga, säger Jovic till serbiska Sportski zurnal enligt AS

– Det var en svår period i min karriär. Även om varken jag, mina medspelare eller tränaren tvivlade på mig så har fansen varit hårda mot mig och det var inte trevligt att läsa alla artiklar. Jag hoppas att de börjar lita mer på mig.