Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Real planerar för stor utrensning i klubben

Foto: PRESSINPHOTO / PRESSINPHOTO/SIPA USA SIPA USA
Foto: PRESSINPHOTO / PRESSINPHOTO/SIPA USA SIPA USA
Foto: SHAUN BROOKS/ACTION PLUS/SHUTTER / SHAUN BROOKS/ACTION PLUS/SHUTTER SHUTTERSTOCK

Real Madrid kan fortfarande vinna La Liga.

Men redan nu väljer klubben att genomföra en jätterensning inför nästa säsong. 

Spanska As skriver att klubben har placerat hela tio spelare på transferlistan, däribland stjärnor som Gareth Bale och Eden Hazard.  

Den regerande mästaren Real Madrid avslutar säsongen mot Villereal och kan hypotetiskt vinna La Liga. Då krävs det dock tre poäng samtidigt som serieledaren Atlético Madrid förlorar i den sista omgången mot bottenlaget Valladolid. 

Men oavsett resultat väljer den spanska storklubben att stuva om rejält i truppen inför den kommande säsongen. Spanska As skriver att klubben har placerat hela tio spelare på transferlistan. Tidningen skriver att styrelsen, med presidenten Florentino Pérez vid rodret, är övertygad om att förändringar krävs.

Real Madrid vill sälja Hazard 

I flera månader har de arbetat med att säkra spelare till nyckelpositioner, men även lätta på de stora lönekostnaderna klubben har. 

Real Madrid vill bland annat bli av med Eden Hazard som inte har motsvarat förväntningarna sedan ankomsten från Chelsea. På transferlistan finns även Gareth Bale som under säsongen har varit utlånad till Tottenham. Stjärnans låneavtal med Premier League-klubben går ut i sommar, men i vintras hade klubben inte påbörjat några diskussioner med Bale. 

– Vi har inte pratat om hans framtid i klubben, det kan jag lova, sa den nu sparkade tränaren Mourinho till Sky Sports. 

As skriver att Real Madrid vill ha kvar Marco Asensio, men att klubben är beredd att acceptera ett bra bud på spelaren. 

Real Madrid-spelarna på transferlistan

Eden Hazard

Gareth Bale

Marco Asensio

Luka Jovic

Isco

Marcelo

Dani Ceballos

Mariano Diaz

Borja Mayoral


Källa: As.com