Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Vi är bekymrade – vi förtjänade att förlora”

Espanyol firar sitt första mål i matchen.
Foto: C More
Karim Benzemas mål hjälpte inte.
Foto: JOAN MONFORT / AP TT NYHETSBYRÅN

Det är inte bara Barcelona som har problem.

Real Madrid föll tungt borta mot Espanyol under söndagskvällen.

– Vi är bekymrade eftersom två förluster i rad inte är en vana för det här laget, säger Real Madrids tränare Carlo Ancelotti på presskonferensen efter matchen.

Real Madrid förlorade mot FC Sheriff i Champions League i tisdags och kom till söndagens match mot Espanyol som ett pressat lag.

Då fick laget en tuff start i matchen när Raúl de Tomás stötte in 1-0 från nära håll i den 17:e minuten.

Espanyol slog Real Madrid

Efter en timmes spel blev läget ännu värre för Real Madrid när laget lät motståndarnas Aleix Vidal löpa fram ostört och placera in 2-0.

Karim Benzema dunkade in en reducering med 20 minuter kvar att spela men närmare än så kom inte Real Madrid. Laget har därmed inte vunnit på tre matcher i La Liga och Champions League.

– Vi spelade dåligt. Det finns inte mycket att säga. Vi startade med en idé och efter att vi släppte in mål lyckades vi inte behålla lugnet. Vi var förvirrade. Jag måste vara ärlig och säga att det var vår sämsta match, säger tränaren Carlo Ancelotti på presskonferensen efter matchen enligt El Español

”Måste åtgärda det här”

Ancelotti fortsätter: 

– Nu har vi paus och i sådana här fall är det bra att spela direkt ibland. Nu måste vi reflektera.

Carlo Ancelotti är bekymrad efter förlusten.

– Dagens förlust är ingen olycka. Vi förtjänade att förlora och reaktionen kom för sent. Vi är bekymrade eftersom två förluster i rad inte är en vana för det här laget. Vi måste åtgärda det här och förbättra dagens fel.