Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Real Madrid ”desperata” att bli av med Gareth Bale

Gareth Bale. Foto: BELEN DIAZ/DYDPPA/REX / BELEN DIAZ/DYDPPA/REX/IBL REX FEATURES
Uniteds manager Ole Gunnar Solskjaer. Foto: TOMAS RUBIA / CORDON PRESS BILDBYRÅN

Det har ryktats om Manchester United.

Och Gareth Bales dagar i Real Madrid är räknade, enligt Marca. 

Klubben är så pass desperat att bli av med 29-åringen att de överväger att låna ut honom i sommar, skriver tidningen.

Efter tre raka Champions League-titlar har Real Madrid haft en mardrömssäsong.

Det gäller även Gareth Bale.

Den walesiske 29-åringen har spelat 19 ligamatcher för huvudstadsklubben den här säsongen och har noterats för åtta mål och tre målgivande passningar. Absolut inga katastrofsiffror, men parallellt med klubbens kräftgång har det rapporterats om att Real Madrid vill göra sig av med yttern.

Tidigare under säsongen har den forne Spurs-spelaren vid flera tillfällen kopplats ihop med Manchester United, men uppgifterna dementerades snabbt av spelarens agent, som menade att han är lycklig i Spanien.

Uppgifter: Real desperata bli av med Bale

Nu ska Real Madrid vara desperat att bli av med Gareth Bale, som sitter på en hög lön. Så pass desperat att de överväger att låna ut honom i sommar för att kunna frigöra ekonomiskt utrymme, skriver Marca. 

Enligt tidningen är klubben villig att göra som de gjorde med James Rodriguez, som de lånade ut i två år till Bayern München med en köpoption. 

Marca skriver också att Real Madrids hopp är att Manchester United ska få upp intresset för Gareth Bale, detta med anledning av Arsenals ekonomiska situation, Chelseas värvningsförbud, Pep Guardiolas ointresse och Tottenhams starka starka ofensiva trio bestående av Son Heung-min, Dele Alli och Christian Eriksen.

Även PSG och Bayern München pekas ut som potentiella kandidater att värva Bale, men Marca skriver att de klubbarna knappast lär vara sugna på att betala hans årslön på cirka 180 miljoner kronor.

 

FÅ BÄST KOLL! Följ Manchester United – direkt i Messenger 

FÅ BÄST KOLL! Följ Real Madrid – direkt i Messenger