Real kan dumpa sju för att ha råd med Ronaldo

Carlo Ancelotti kan rensa i truppen.
Foto: JAN KRUGER / STELLA PICTURES / PA
Cristiano Ronaldo hade stora framgångar i Real Madrid.
Foto: HANNAH MCKAY / REUTERS BILDBYRÅN

Carlo Ancelotti vill ha nyförvärv.

För att ha råd med spelare som Cristiano Ronaldo kan Real Madrid dumpa ett stort gäng spelare inför nästa säsong.

– Jag kan tala om för er att jag älskar honom mycket, säger Carlo Ancelotti om Ronaldo.

Carlo Ancelotti har återvänt till Real Madrid och tagit över som tränare efter Zinedine Zidane.

Han vill värva spelare till laget inför nästa säsong men för att ha råd med nyförvärv måste klubben också sälja spelare.

Enligt det spanska tv-programmet El Chiringuito kan inte mindre än sju spelare vara på väg bort från klubben i sommar. Bland dessa kan Gareth Bale, Brahim Diaz, Dani Ceballos, Jesus Vallejo, Luka Jovic och Take Kubo ingå – samtliga utlånade till andra klubbar förra säsongen.

Ancelotti om Ronaldo

Under sin första presskonferens som ny Real Madrid-tränare talade Carlo Ancelotti om Sergio Ramos framtid i klubben. Det blev ett kryptiskt svar kring mittbacken vars kontrakt går ut i sommar.

– Jag kan inte föreställa mig ett Real Madrid utan Sergio Ramos men jag kunde inte heller föreställa mig en dag utan Carlo Anchelotti, säger tränaren enligt Goal.

En annan spelare som sägs vara på väg tillbaka till Real Madrid är Cristiano Ronaldo.

– Jag står väldigt nära Cristiano men jag gillar inte att prata om spelare i andra klubbar. Han har kontrakt med Juventus. Jag kan tala om för er att jag älskar honom mycket och jag är glad att se att han fortfarande gör många mål och spelar väldigt bra, säger Ancelotti.