Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ramos besked till Real: Jag lämnar i sommar

Foto: NORBERT JANSEN VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/JAN HUEBNER WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Sergio Ramos och Real Madrid ser att gå skilda vägar. 

Flera spanska medier rapporterar att Ramos har meddelat storklubben att han kommer att lämna i sommar.  

Sergio Ramos är en legendar i Real Madrid. Den hetlevrade mittbacken kom till storklubben från Sevilla 2005 och han har sedan dess vunnit allt som går att vinna. 

Bland annat har Ramos vunnit två EM-guld, ett VM-guld och hela fyra Champions League-titlar. 

Men den här säsongen har den 35-årige världsstjärnan lidit av flera skador som har hållit honom borta från spel. Senast åkte han på covid-19 vilket gjorde att han missade Champions League-returen mot Liverpool på Anfield. 

Fått ett erbjudande från okänd klubb

Parallellt drog diskussionen om att förlänga kontraktet med ”Los Blancos” igång. Ramos ska ha krävt ett kontrakt på flera år plus en rejäl lön. Det ska klubben, med presidenten Florentino Perez i spetsen, bestämt tackat nej till. 

Nu rapporterar flera spanska medier att Real Madrid har informerats om Ramos vilja att lämna klubben när kontraktet löper ut i sommar. Detta efter att ha fått ett lukrativt erbjudande från hittills okänd klubb. 

Bortsett från titlarna och röda korten är Sergio Ramos även en målskytt. Han har under karriären gjort 104 mål, trots att han är mittback.