Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pogbas drömflytt stoppas av Eriksen

Foto: DAVE SHOPLAND/BPI/SHUTTERSTOCK / DAVE SHOPLAND/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: JAMES MARSH/BPI/SHUTTERSTOCK / JAMES MARSH/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Paul Pogba och Real Madrid har aldrig varit så långt ifrån varandra.

Det öppnar för Christian Eriksen.

Dansken ligger i pole position inför nästa sommar, enligt spanska AS. 

Christian Eriksen, 27, sitter på ett utgående kontrakt med Tottenham och har kopplats ihop med Real Madrid en längre tid.

Faktum är att den danske mittfältsstjärnan så sent som i slutet av augusti uppgavs vara nära sin drömflytt till den spanska huvudstaden. Där och då var det tidningen The Sun som uppgav att Real Madrid, med ett par veckor kvar till Deadline day, förberedde ett bud på 700 miljoner kronor.

Men det blev ingen övergång.

Inte den gången i alla fall.

Nu skriver den spanska tidnigen AS att Spurs-stjärnan, vars kontrakt går ut efter säsongen och är fri att förhandla som bosman i januari, är favorit att bli Real Madrids mittfältsvärvning till sommaren. Samtidigt uppges Tottenham vara redo att erbjuda 27-åringen ett nytt fyraårskontrakt.

Paul Pogba långt ifrån Real Madrid

Eriksen kom till Tottenham från Ajax 2013 och har tidigare sagt att han ska vara redo för nästa steg i karriären. Samtidigt har en viss Paul Pogba uttryckt en önskan att lämna Manchester United för Real Madrid, men enligt AS ska Pogba och ”Marängerna” för tillfället vara längre ifrån varandra än någonsin.

Något som innebär att Christian Eriksen, som har gjort 67 mål och 86 assist på 281 matcher för Londonklubben, är storfavorit att gå till Zinedine Zidanes lag efter avslutad Premier League-säsong.