Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nya vändningen i Real Madrid-bråket

Gareth Bale var inte uttagen till Real Madrids träningsmatch mot Bayern München i USA. 

Enligt tränaren Zinedine Zidane var det inte han som petade Bale – utan menar att walesaren själv vägrade spela.

Det är ingen hemlighet att Gareth Bale är på väg bort från Real Madrid. Uppgifterna om en flytt för walesaren har florerat under en längre tid, och på söndagen bekräftade tränaren Zinedine Zidane att klubben förhandlar om Bale. 

– VI hoppas att det kan gå så snabbt som möjligt, för hans skull också. Kan han lämna redan i morgon vore det bäst, sa fransmannen då.

Uttalandet fick stor kritik från Bales agent Jonathan Barnett.

– Zidane är en skam. Han visar ingen respekt för en spelare som har betytt så mycket för Real Madrid, sa Barnett till AFP.

Zidane: Gareth Bale vägrade spela

Stjärnan deltog inte i lagets träningsmatch mot Bayern München i USA, men enligt Zidane beror detta inte på något beslut från honom – utan Bale valde själv att inte spela.

– Häromdagen bytte Gareth inte om inför matchen, han ville inte eftersom klubben förhandlar om att han ska lämna oss, säger Zidane på en presskonferens. 

– Han kommer att träna med laget i dag, men i morgon är i morgon. Gareth är en Real Madrid-spelare. Det är det viktigaste, han är en spelare i truppen.

Bale har bland annat kopplats ihop med Manchester United, Bayern München och Tottenham.