Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Nobbar Spurs – kan gå till FC Barcelona

Adama Traoré.
Foto: MICAH CROOK/PPAUK/SHUTTERSTOCK / MICAH CROOK/PPAUK/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Tottenham ser ut att gå miste om Adama Traoré i januarifönstret.

I stället har Barcelona blandat sig i jakten på Wolves-yttern och har nu kommit med ett förslag på lån, uppger The Athletic.

Spanjoren Adama Traoré fick sin fotbollsfostran i Barcelona och ser nu ut att kunna vända tillbaka till storklubben.

Det är trovärdiga The Athletic som rapporterar att Barcelona gör sig redo att förhandla om ett låneavtal för 26-åringen. I kontraktsförslaget, som ännu inte är helt färdigställt, ska det finnas en option att senare köpa loss Traoré för runt 365 miljoner svenska kronor.

Traoré har ryktats vara på väg bort från Wolves tidigare under januarifönstret. Den hetaste intressenten har uppgetts vara Tottenham, som erbjöd över 180 miljoner kronor för Traoré – ett bud som nobbades, enligt The Athletic.

Enligt uppgifterna ska Spurs-tränaren Antonio Conte ha sett Adama Traoré som en lösning på wing back-positionen, något som Traoré själv ska ha varit tveksam kring.

Tottenham uppges i sin tur nu rikta blickarna mot andra alternativ på ytterbackspositionen. Nyligen seglade Fiorentinas Sofyan Amrabat upp som en kandidat som uppges förhandla med Spurs.