Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Neymar i tårar efter frågan om Leo Messi

Neymar, 27, i tårar när han förklarar hur mycket Leo Messi betyder för honom. Foto: Globo
Foto: MIGUEL MORENATTI / AP TT NYHETSBYRÅN

Leo Messi betyder mycket för Neymar.

Det blev extra uppenbart när han intervjuades av brasilianska Globo. 

PSG-stjärnan kunde inte hålla tillbaka tårarna.

– Det här är väldigt svårt för mig... Leo var en väldigt speciell person för mig i Barcelona, säger han.

Neymar kom till Barcelona som 21-åring och bildade i flera år en fruktad anfallstrio tillsammans med Leo Messi och Luis Suarez.

Sommaren 2017 lämnade han dock Katalonien för PSG – som hade hostat upp den astronomiska rekordsumman på drygt två miljarder kronor. Sen dess har Neymar omgärdats av nya sillyrykten.

Ena dagen är han olycklig i Paris.

Den andra stortrivs han.

Både Real Madrid och Barcelona har pekats ut som favoriter att köpa loss den 27-årige brassestjärnan från Paris Saint-Germain. Neymars pappa och agent, Neymar Sr, har tidigare dementerat uppgifterna om att han ska ha samtalat med Barças president Josep Maria Bartomeu och nu kommer PSG:s dito med tydliga besked till Real Madrid:

Neymar ska ingenstans.

– Real Madrid vet om att han inte är till salu. Han kommer inte att lämna PSG i sommar, säger Nasser Al-Khelaifi till Marca. 

 

FÅ BÄST KOLL! Följ FC Barcelona – direkt i Messenger 

 

Neymar i tårar efter frågan om Messi

Totalt blev det 123 matcher och 68 mål i Barcelona frö Neymar.

För tillfället är han hemma i Brasilien och återhämtar sig efter att ha drabbats av ännu en fotskada. En skada som håller honom borta från Champions League-åttondelen mot Manchester United.

Hemma i Brasilien har han nu intervjuats av tidningen Globo Esporte. Och när han fick en fråga om förre lagkamraten Leo Messis betydelse för honom kunde han inte hålla tillbaka tårarna.

– Det kan jag säga, att när jag behövde hjälp som allra mest var det världens bäste spelare som visade mig ömhet. Det är svårt... det är svårt. Om jag ska vara ärlig så är det väldigt svårt, för Leo Messi var en väldigt speciell person för mig i Barcelona.

Han berättar vidare att när han kom till Barcelona som 21-åring så skickade Messi ett meddelande till honom med budskapet att Neymar inte skulle låta sig skrämmas av någon och att han ”fanns där för att hjälpa honom”.

 

FÅ BÄST KOLL! Följ Real Madrid – direkt i Messenger 

FÅ BÄST KOLL! Följ PSG – direkt i Messenger