Foto: CHEMA MOYA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNFoto: CHEMA MOYA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
 Foto: CHEMA MOYA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: SERGIO PEREZ / REUTERS BILDBYRÅNFoto: SERGIO PEREZ / REUTERS BILDBYRÅN
 Foto: SERGIO PEREZ / REUTERS BILDBYRÅN

Missar match efter att ha rakat benen

Publicerad

Marcos Asensio kommer inte till spel i Real Madrids match mot Apoel Nicosia i kväll.

Och stjärnan har en minst sagt bisarr ursäkt. 

Marco Asensio har varit en av Real Madrids nyckelspelare under Zinedine Zidane. Spanjoren har jämförts med Lionel Messi efter att ha köpts in för en relativt billig peng från Mallorca.

Men Asensio verkar också vara en något fåfäng typ. Och nu har han fått betala ett högt pris för sin utseendefixering. 

Real Madrid har skickat ut sin officiella trupp inför Champions League-mötet med Apoel Nicosia i kväll. Asensio är inte med, vilket har väckt förvirring hos många som såg honom som självskriven. Men enligt ESPN är det ingen regelrätt petning, utan ett insjuknande. 

Marco Asensio rakade benen

Real-tränaren Zidane hävdade att Asensio fått en smärtsam finne som hindrade honom från att dra upp sina strumpor ordentligt. Men sajten skriver att Asensio fått en infektion – när han rakade sina ben. 

Samtidigt har Real fått ett positivt skadebesked. Den franske landslagsbacken Raphael Varane betraktas som spelklar igen, efter att ha varit borta från planen ända sedan segern mot Barcelona i spanska supercupen. 

Ronaldo gör comeback

Även Cristiano Ronaldo, som varit avstängd, kommer att kunna göra comeback mot Apoel Nicosia. 

Marco Asensio har stått för fyra mål för Real Madrid under säsongsinledningen. Två av dessa som i supercupfinalerna mot Barcelona. 

LÄS OCKSÅ: SÅ HYLLAS VICTOR NILSSON LINDELÖF EFTER MATCHEN MOT BASEL 

 

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde, sportälskare?

Följ SportExpressen på Facebook och Twitter – för en ännu större tillgång till de senaste och viktigaste nyheterna från sportvärlden. Gör det nu – tveka inte!

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag