Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Messi får jättebonus även om han lämnar

Foto: BAGU BLANCO/SHUTTERSTOCK / BAGU BLANCO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Lionel Messi kommer få en lojalitetsbonus på 400 miljoner kronor – även om han lämnar FC Barcelona i sommar.

Det skriver spanske El Mundo som fortsätter avslöja detaljer kring stjärnans kontrakt.

Fyraårskontraktet med Barcelona är sporthistoriens största någonsin och Messi har möjligheten att få ut totalt 5 622 502 701 svenska kronor, uppgav tidningen under gårdagen.

Avslöjandet har rört upp starka känslor hos Lionel Messi, enligt flera medier är han ”rasande” över att kontraktet läckt ut. Barça gick under söndagen ut och meddelade att de kommer ta till rättsliga åtgärder mot El Mundo.

Nu fortsätter tidningen berätta om detaljerna kring avtalet.

Får 400 miljoner kronor den 15 juli

Stjärnan kommer få en lojalitetsbonus på 400 miljoner kronor den 15 juli, två veckor efter att avtalet går ut. Jättebonusen kommer delas ut om argentinaren stannar i klubben, men också om han väljer att lämna.

I somras meddelade Messi att han inte ville spela kvar i Barcelona och försökte bråka sig ur sitt kontrakt, dock utan framgång. Sedan dess har en mängd storklubbar ryktats vara nästa klubbadress för anfallaren. Bland annat har Manchester City och PSG uppgetts vara alternativ för 33-åringen.

Tv: Fansen bröt sig in på träningsanläggningen

Fansen bröt sig in på träningsanläggningen – en spelare skadad