Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Messi vet hur jag och min familj har fått lida”

Foto: ALTERPHOTOS/ABACA USA / STELLA PICTURES/ALTERPHOTOS/ABACA
Foto: MARK GREENWOOD/IPS/REX / MARK GREENWOOD/IPS/REX/IBL REX FEATURES

Luis Suarez tvingades bort från Barcelona.

Nu öppnar fotbollsstjärnan upp om den infekterade skilsmässan.

– Messi vet hur mycket jag och min familj fick lida, säger 33-åringen.

Det blev ett känslomässigt tufft avslut för Luis Suarez i Barcelona. Det blev ingen fortsättning i den spanska storklubben och efter att ha gjort mål för sitt Uruguay i VM-kvalsegern mot Chile (2–1) öppnade anfallsstjärnan upp om flytten till ligarivalen Atlético Madrid.

– De dagarna var svåra. Jag grät över vad jag fick gå igenom, säger Suarez till det uruguayanska landslagets mediekanal enligt Reuters.

Suarez säger att han under sin sista tid i Barcelona inte tilläts delta i klubbens träningsmatcher.

– Jag tog inte klubbens meddelande, att de ville ha en lösning för mig för att kunna röra om saker och ting, särskilt bra. Jag sårades mest av allt för sättet de skötte saker.

Suarez om stödet från Messi

Suarez gjorde 198 mål under sina sex år i Barcelona och är klubbens tredje målgladaste spelare någonsin – men ingick trots det inte i den nye tränaren Ronald Koemans planer.

Något som kritiserades hårt av storstjärnan Lionel Messi som i ett inlägg på sociala medier skrev: ”Ingenting överraskar mig längre”.

– Jag överraskades över att Messi stöttade mig offentligt, jag känner honom för bra. Han kände till smärtan jag genomgick, känslan att jag sparkades ut var det som gjorde som mest ont. Så som det sköttes var inte rätt och Leo vet hur mycket jag och min familj fick lida, säger Suarez.