Foto: JUAN MEDINA / REUTERS BILDBYRÅNFoto: JUAN MEDINA / REUTERS BILDBYRÅN
 Foto: JUAN MEDINA / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: PEDRO SALADO / IMAGO/ACTION PLUS IMAGO SPORTFOTODIENSTFoto: PEDRO SALADO / IMAGO/ACTION PLUS IMAGO SPORTFOTODIENST
 Foto: PEDRO SALADO / IMAGO/ACTION PLUS IMAGO SPORTFOTODIENST
Foto: ACERO / IMAGO/ALTERPHOTOS/IBL IMAGO SPORTFOTODIENST GMBHFoto: ACERO / IMAGO/ALTERPHOTOS/IBL IMAGO SPORTFOTODIENST GMBH
 Foto: ACERO / IMAGO/ALTERPHOTOS/IBL IMAGO SPORTFOTODIENST GMBH

Plötsliga återbudet – "personliga skäl"

Publicerad

Barcelona meddelar i sista stund att Lionel Messi missar dagens match mot Malaga. 

"Messi missar matchen på grund av personliga skäl", skriver klubben på sitt Twitterkonto. 

Barcelona möter i kväll La Liga-jumbon Malaga på bortaplan. Lionel Messi var en del av den ursprungliga truppen som skulle resa ner till den spanska solkusten för matchen. 

Men nu meddelar Barcelona på klubbens Twitterkonto att den argentinske superstjärnan stryks från truppen och colombianen Yerry Mina ersätter i hans ställe. 

 

LÄS MER: Neymar vill få till en helt osannolik flytt

 

Frun fött barn

Klubben anger "personliga skäl" som anledningen till Messis frånvaro. Enligt tidningen El Mundo Deportivo, som har bra ingångar i Barcelona, ska det handla om att frun Antonella Roccuzzo under natten fött parets tredje barn. 

Antonella och Lionel Messi ska ha fått en pojke som enligt uppgift ska heta Ciro. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag