Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Messi sågar Barça: ”Har ingen chans”

Real Madrid tog hem titeln i La Liga under torsdagskvällen. Nu sågar Lionel Messi sitt Barcelona.

– Jag sa för ett tag sedan att om vi spelar så här så har vi ingen chans att vinna Champions League. Och nu visar det sig att vi inte ens kunde vinna La Liga, säger han enligt Daily Mail.

Barcelona var pressat att vinna gårdagens match mot Osasuna för att hålla kampen om La Liga-titeln vid liv. De förlorade dock, samtidigt som Real Madrid, slog Villarreal vilket innebar att huvudstadslaget kunde säkra titeln. 

Efter förlusten var Lionel Messi rasande och sågade sitt eget lags insats.

– Den här matchen representerar hur vi har spelat hela året. Vi har varit ett ojämnt och svagt lag. Madrid gjorde vad de behövde genom att vinna sina matcher, vilket är imponerande, men vi hjälpte dem på vägen. Vi måste vara kritiska till hur vi spelat, där vi börjar med spelarna och sedan tittar på resten av klubben, säger han enligt Daily Mail.

Nästa match för Barcelona är returmötet med Napoli i åttondelsfinalen i Champions League, som spelas på Camp Nou 8 augusti.

– Vi måste ta ett djupt andetag och rensa våra huvuden på allt som har hänt sedan december. Om vi spelar så här kommer vi att förlora mot Napoli, säger Messi.