Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Barça slår tillbaka efter Messis semesterbilder

Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/SHUTTERSTOCK / CHINE NOUVELLE/SIPA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Efter julledigheten återvände spelarna i Barcelona till träningen under söndagen. Alla utom en.

Lionel Messi förlängt sin egen semester i Argentina och missar lagets nästa match.

Enligt Barcelona behandlas argentinaren för en ankelskada.

På tisdag drar La Liga i gång igen efter ett kortare juluppehåll. Under söndagseftermiddagen samlades Barcelonas trupp inför mötet mot Eibar – men en viss lagkapten saknades.

Enligt flera spanska medier har Lionel Messi valt att förlänga sin ledighet i Argentina och missar tisdagens möte. 

Tränaren Ronald Koeman, som gav klartecken till Messi att återvända till hemstaden Rosario, ska ha godkänt stjärnans förfrågan. I stället väntas argentinaren vara tillbaka till mötet med Huesca den 3 januari. 

Barcelona svarar om Messi

Under söndagseftermiddagen meddelade Barcelona att Messi behandlas för en ankelskada, men väntas återvända efter matchen mot Eibar.

Efter sommarens jättebråk med klubbledningen och president Josep Maria Bartomeu beslöt sig Messi till slut för att stanna i Barcelona. Men trots ett öppet missnöje har argentinaren fortsatt leverera under hösten.

Förra veckan slog 33-åringen ännu ett historiskt rekord. Med sitt 644:e mål för Barcelona gick argentinaren om självaste Pele och är nu den spelare som gjort flest mål för en och samma klubb.

https://www.instagram.com/p/CJJh7woJe6v/