Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kuppen: Vill värva Liverpools stjärna

Foto: KIERAN MCMANUS/BPI/REX / KIERAN MCMANUS/BPI/REX/IBL REX FEATURES
Foto: JED LEICESTER/BPI/REX / JED LEICESTER/BPI/REX/IBL REX FEATURES
Foto: RODRIGO JIMENEZ / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Zinedine Zidane vill värva Liverpools stjärna Sadio Mané. 

Han ska stå högt upp på fransmannens önskelista. 

Men priset kan bli högt, rapporterar Marca. 

Sadio Mané är en av spelarna Zinedine Zidane gillar mest. Mané som kom till Liverpool från Southampton har uträttat många bra saker sedan han anslöt till klubben 2016. Anfallaren var Zidanes önskan redan förra sejouren fransmannen tränade Real Madrid, enligt Marca. 

Zidane tränar återigen ”Los blancos” och vill gärna se Mané i klubben. Anfallaren har gjort bra avtryck i Liverpool och på 111 matcher för klubben har han gjort 53 mål och 21 assist och är en av Zidanes önskespelare för att stärka truppen till nästa säsong. 

 

FÅ BÄST KOLL! Följ Real Madrid – direkt i Messenger 

 

France Football rapporterade att Real Madrid hade kommit överens om ett avtal med Mané förra sommaren, men förhandlingen genomfördes inte på grund av Zidanes farväl. Nu är operationen i gång för fullt igen efter att fransmannen återigen är tillbaka i klubben.

Liverpool vill få till en stor affär

Efter Kylian Mbappé har den afrikanska landslagsspelaren, som spelade en nyckelroll i Champions League-kvartsfinalen genom att göra två mål mot Bayern München, blivit en av fransmannens prioriteringar, skriver Marca.  

26-åringen Mané är känd för sin styrka, snabbhet och sina dribblingar och har gjort det bra i Liverpool den här säsongen med många mål gjorda. 

 

 

Real Madrid kommer dock behöva förhandla ordentligt. Efter man sålde Coutinho för 1,6 miljarder kronor till rivalen Barcelona har man ett prejudikat att förhålla sig till och kommer använda det för att få till en stor affär. 

 

 

LYSSNA! Nytt avsnitt av SportExpressens Premier League-podd Kick and Rush. Den här veckan gästar komikern Marcus Thapper 👇🏼