Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kritiserar landslaget: ”Drabbar Guidetti”

Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
Foto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅN
Foto: PRESSINPHOTO / PRESSINPHOTO/SIPA USA SIPA USA
Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN

Svenska landslagsspelaren John Guidetti är tillbaka med sitt klubblag Deportivo Alaves efter EM-kvalmatcherna – utan en enda minut på planen.
Det är något som gör hans tränare Asier Garitano upprörd, enligt La Vanguardia

John Guidetti kallades till landslagsamlingen i samband med EM-kvalmatcherna men fick fortsatt inte bidra med något på planen. 

Enligt La Vanguardia ska nu hans tränare Asier Garitano, vara missnöjd över att Guidetti just varit borta i tio dagar på landslagsuppdrag och inte fått en enda minuts speltid.  

– Det här drabbar spelaren eftersom han inte har fått ut så mycket av sina träningar, säger han enligt den spanska tidningen. 

Uppåtform enligt Guidetti 

I samband med landslagsuppehållet berättade den svenska spelaren att han såg just på framtiden i den spanska klubben – och att han formmässigt var på väg uppåt. 

– Formen är jättebra, det har gått bra nu, bättre och bättre. Jag jobbade mig upp från en tuff situation som jag trodde skulle vara jättejättejobbig men jag tog det på rätt sätt och nu ser situationen mycket ljusare ut, sa han då.  

Under söndagen - vid lunchtid - ställs Deportivo Alaves mot John Guidettis tidigare klubb Celta Vigo. 

John Guidetti har bara fått starta en match under Asier Garitanos ledning den här hösten. Totalt har det blivit 73 minuter speltid i ligan för den 27-årige svensken.

Även mot Celta Vigo får svensken inleda på bänken.

Skandalscenerna efter EM-kvalmatchen