Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Isak utbytt efter otäcka bilderna

Isak om kemin med Kulusevski: "Enkelt"

Oroande bilder på Alexander Isak.

Den svenske anfallaren trampade snett och tvingades byta i hemmamatchen mot Celta Vigo.

– Han sätter ner högerfoten rejält snett, säger C Mores kommentator Christopher Kviborg.

Olyckan var framme en dryg halvtimme in i Real Sociedads hemmamatch mot Celta Vigo. Alexander Isak trampade snett i en löpduell med gästernas Néstor Araujo och blev liggandes ner i gräset. Sjukvårdare kom in på planen, men den svenske anfallaren kunde resa sig upp och gå av planen. 

– Hoppas att det är en smäll och ingen vridning. Men det är tyvärr vad det ser ut att vara. Han sätter ner högerfoten rejält snett, säger C Mores kommentator Christopher Kviborg.

Efter en stund kom Isak tillbaka in på planen och försökte spela vidare. Men det gick inte. Snart tecknade Isak för byte och satte sig ner i gräset. Han ersattes av Portu och gick raka vägen ner i omklädningsrummet. 

– Tyvärr inget fortsatt spel för Alexander Isak. I bästa fall en stukning kanske, säger kommentatorn Christopher Kviborg i C More. 

Innan Alexander Isak blev skadad hade Mikel Oyarzabal gjort 1-0 till Real Sociedad efter en fin passning från Mikel Merino.

Oyarzabals mål i den första halvleken blev matchens enda och Real Sociedad vann med 1-0. Segern var La Reals första i ligan på två månader. 

Märkliga frisparksvarianten – dansar (!) in bollen i mål

Märkliga frisparksvarianten – dansar (!) in bollen i mål