Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bisarra bilder efter Isaks mål: ”Humor”

Här är några av dagens största sportnyheter.

Alexander Isak, 20, fick chansen från start mot Barcelona.

Sen räddade han poäng i 2-2-matchen.

I det vilda firandet efteråt skadade sig två (!) lagkamrater.

– Otroliga bilder. De knockar varandra i en galen målgest, säger kommentatorn Christopher Kviborg i C More.

Alexander Isak hade fått speltid i samtliga 16 matcher, men bara startat i två av dem, inför lördagens hemmamöte med Barcelona.

Då fick den svenske 20-åringen chansen i elvan.

I den andra halvleken var Real Sociedad i underläge med 1-2 då Alexander Isak höll sig framme på en retur och tryckte in det viktiga 2-2-målet.

Hans tredje i La Liga, men det första på hemmaarenan Estadio Anoeta.

– Det är ett riktigt måltjuvsmål, ett Pippo Inzaghi-mål. Han bara står där och skickar in den, säger kommentatorn Christopher Kviborg i C More.

Real Sociedad fira vilt efter svenskens kvittering. Lite för vilt på vissa håll.

Alexander Isak gjorde mål mot Barcelona.Foto: C More
Nacho Monreal och Mikel Oyarzabal rusade mot varandra och råkade i kollisionen skalla varandra, något som resulterade i att båda skadade sigFoto: C More
Monreal lämnade planen för att få vård, men båda spelarna kunde fullfölja matchen.Foto: C More

Alexander Isak gjorde mål mot Barcelona

Nacho Monreal och Mikel Oyarzabal rusade mot varandra och råkade i kollisionen skalla varandra, något som resulterade i att båda skadade sig. Monreal lämnade planen blodig för att få vård, men båda spelarna kunde fullfölja matchen.

– Otroliga bilder. De knockar varandra i en galen målgest som just nu gör att Barça spelar med en man mer. Oyarzabal blir groggy. Det är sensationella bilder, bland det roligaste man sett, säger Kviborg.

Experten Marcelo Fernandez fyller i:

– Det är stor humor.

Strax efter målet, som kom i den 62:a minuten, byttes Alexander Isak ut till förmån för Willian José.

Matchen slutade 2-2 och Barcelona kan nu tappa serieledningen till Real Madrid, som spelar borta mot Valencia under söndagskvällen.

Alexander Isak: ”Jätteskön känsla”

Alexander Isak är nöjd med insatsen mot Barcelona.

– Självklart jätteskönt först och främst att få göra mål. Sedan att göra det mot Barça är stort för min del. Man har ändå växt upp och kollat ganska mycket på dem. Och i dag är man här och lyckas göra ett mål, så det är absolut en jätteskön känsla, säger Isak till Fotbollskanalen.

Nu hoppas han, så klart att målet ökade hans chanser att få starta även i framtiden.

– Jag tycker det är bra för självförtroendet att få starta. Det är en sak att få hoppa in varje match, men det är också viktigt att få sina starter och få mer minuter. Så det var också viktigt. Sedan är det viktigt med mål också som för vilken anfallare som helst, och för självförtroendet att få en boost på det sättet. Så det gäller bara att försöka fortsätta spinna vidare på det och försöka avsluta året på ett så bra sätt som möjligt.