Jennifer Hermoso lämnar Barcelona till Pachuca i Mexiko

Foto: URBANANDSPORT/NURPHOTO/SHUTTERS / SHUTTERSTOCK EDITORIAL TT NYHETSBYRÅN
Foto: DANIELA PORCELLI/SPP VIA WWW.IMAGO-IMAG / IMAGO IMAGES/SPORTS PRESS PHOTO WWW.IMAGO-IMAGES.D

Den spanska storstjärnan Jennifer Hermoso lämnar FC Barcelona för spel i Mexico och Pachuca.

Anfallaren, som bland annat har sju ligatitlar samt en Champions League-titel på sin meritlista, spetsar därmed till den mexikanska ligan med sin stjärnglans.

Till slut blev det alltså klart. Den spanska storstjärnan Jennifer Hermoso lämnar den spanska ligan och FC Barcelona för att i stället spela i den mexikanska ligan och Pachuca. Den mexikanska ligan har endast existerat under en tredjedel av Hermosos karriär, men får nu alltså ett tillskott av en av världens bästa spelare.

Hermoso lämnar Barcelona

Hermoso har under sin tid i FC Barcelona tagit hem sju stycken ligatitlar och en Champions League-titel. Mellan åren 2015-2021 var Hermoso dessutom den anfallare som målade mest i ligaspelet bortsett från en säsong.

Om sin tid i Barcelona säger Hermoso:

– Under all min tid här har jag lärt mig massa, jag har gråtit, jag har fallit många gånger. Jag har haft underbara stunder, att kunna vinna allt med den här tröjan är något jag alltid kommer att ta med mig. Det finns mycket kvar att uppnå, att njuta av och nu är det dags för nya äventyr, skriver hon på sin Instagram.


https://twitter.com/TuzosFemenil/status/1539391162729078784?s=20&t=TEa3pXmjsBiI0AI4QtEykw