Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Isaks konkurrent lämnad utanför på egen begäran

Emil Forsberg rasande efter rasismen mot Isak
Foto: PRESSINPHOTO / PRESSINPHOTO/SIPA USA SIPA USA
Foto: JAVIER ETXEZARRETA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Alexander Isak kan snart komma att få en än mer betydande roll i Real Sociedad. 

Enligt spanska AS är anfallskonkurrenten Willian José nära en övergång till Tottenham – och han har på egen begäran lämnats utanför truppen till matchen mot Espanyol ”tills hans situation är utredd”

Klockan 21 på onsdagskvällen ställs Real Sociedad mot Espanyol i spanska cupen. Och de gör det utan sin brasilianska anfallare Willian José. 

Klubben meddelar på Twitter att Willan José själv har begärt att petas ur truppen då han vill att oklarheterna gällande hans framtid i klubben ska redas ut innan han spelar igen. 

Isaks värsta konkurrent på väg att säljas

Det som gäller är att Tottenham är på en desperat jakt på en ny anfallare sedan Harry Kane åkt på en skada. Enligt den spanska tidningen AS att en övergång är väldigt nära. 

Willian José är Real Sociedad främste målskytt i ligaspelet den här säsongen med åtta mål på 20 matcher, varav 16 starter. Alexander Isak står på fyra mål den här säsongen på lika många matcher, men har blott fått starta fyra av dem. 

Lämnar Willian José ser dock Isak ut att bli klubbens förstaval som anfallare. 

Elias förändring efter flytten till Vancouver

Föräldrarna om svenskens liv som superstjärna • Nya lägenheten • Umgänget i Vancouver • ”Det vill du inte höra när bandaren är på”

15 bästa värvningarna innan fönstret stängde

Johan Svensson rankar • ”Kommer avgöra mycket” • ”Enskilt viktigast” • ”Coolt efternamn”

Djuses starka trio får mitt tips i kväll

V64 ESKILSTUNA: √ Spikförslagen √ Spetsdragen √ Skrällbuden