Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Isaks drömdebut i Real Sociedad

Alexander IsakFoto: CORDON PRESS / CORDON PRESS BILDBYRÅN

Alexander Isak slog till med mål direkt i sin debut för Real Sociedad.
Det var i första halvlek av försäsongsmatchen mot Lagun Onak som den 19-åriga talangen var framme i den 32:a minuten. 

Det tog inte speciellt lång tid innan Alexander Isak hade presenterat sig för Real Sociedad. Även om hans lagkamrater trummat på bra redan i inledningen av matchen. 

När 19-åringen tagit sig förbi försvaret i Lagun Onak och placerat in bollen så var det Real Sociedads tredje mål för matchen. 

Drömstarten för Isak

Tidigare i veckan presterades Alexanders Isak och samtliga andra nyförvärv i en av klubbens traditionsenliga ritualer. 

Där berättade svensken att han såg fram emot att få komma i gång i sin nya klubb. Och onekligen fick han den bästa möjliga starten i försäsongsmatchen mot Lagun Onak.

Från start i matchen fanns även ett annat nyförvärv från Skandinavien, nämligen Martin Ödegaard. Den 20-åriga norrmannen är på lån från Real Madrid kommande säsong. 

Och även om inte Ödegaard fick göra mål i vänskapsmatchen så var han i alla fall delaktig i första målet som han spelade fram till. 

Därefter byttes både Alexander Isak och Martin Ödegaard ut i paus. 

Lagun Onak som spelar i Tercera División, Spaniens fjärde division, hade inte speciellt mycket att sätta emot La Liga-klubben och det slutade med 5-0-seger för Real Sociedad. 

https://twitter.com/RealSociedadEN/status/1150098494125985794