Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Isak kommer in på Barças radar”

Alexander Isak ryktas återigen till Barcelona.
Foto: JOSE BRETON/NURPHOTO/SHUTTERSTOC / JOSE BRETON/NURPHOTO/SHUTTERSTOC SHUTTERSTOCK
Där kan han bli lagkamrat med Lionel Messi om argentinaren väljer att stanna.
Foto: BAGU BLANCO/PRESSINPHOTO/SHUTTER / BAGU BLANCO/PRESSINPHOTO/SHUTTER SHUTTERSTOCK

Alexander Isak till Barcelona?

Enligt Marca kan svensken på nytt bli aktuell för en övergång till klubben i sommarens transferfönster.

”Alexander Isak kommer in på Barcelonas radar”, skriver tidningen.

Alexander Isak har haft två starka säsonger i Real Sociedad sedan klubben köpte honom från Borussia Dortmund sommaren 2019.

Hans målskytte har gjort att andra klubbar fått upp ögonen och uppgifter i februari gjorde gällande att Barcelona har följt honom noggrant under hela vintern.

Alexander Isak ryktas till Barcelona

Nu skriver Marca att Barcelona kommer lägga stort fokus på att värva en central anfallare under sommaren och att förstavalet är Erling Braut Haaland. Norrmannen är dock dyr och eftertraktad av alla världens största klubbar, vilket gör att Barcelona kan behöva se sig om efter andra alternativ.

”Alexander Isak kommer in på Barcelonas radar”, skriver Marca och utvecklar:

”En av anfallarna som klubbens team har följt en tid är Alexander Isak, en anfallare som har haft en fantastisk utveckling under den senaste säsongen.”

Stoppas inte av Sergio Agüero

En eventuell ankomst för Sergio Aguëro till Camp Nou ska inte heller sätta stopp för värvningen av Alexander Isak eftersom Agüeros ålder gör att han inte kan spela 90 minuter varje match.

”Andra faktorer som talar för värvningen är hans ålder, han är bara 21 år. Hans utvecklingspotential är enorm”, skriver Marca.

Alexander Isaks kontrakt med Real Sociedad går ut 2024. Han har gjort 14 mål på 32 matcher i La Liga liga den här säsongen men byttes ut i paus med en skada i Real Sociedads match mot Atlético Madrid i onsdags. Han riskerar att missa de sista matcherna innan EM.